Less Is More-Reception Hall by Xin Shi Wang

Xin Shi Wang Discloses The Less Is More Reception Hall

Xin Shi Wang, the architect of the awarded project Less is More by Xin Shi Wang explains, The space planning and design decorates this reception hall with the static artworks that manifest the records of time, lights, shades and nature. The textures, arrangements and colors, as elements of interior design, are exhibited in the forms of artworks that denote, by means of displaying the shapes, the designer’s minds, affections and implications. .

Less Is More-Reception Hall by Xin Shi Wang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=79789

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to On Design Magazine homepage.

Design Interviews
Copyright © 2010 - 2019 On Design Magazine - ondesignmagazine.com - All Articles